Geniet je net als ik ook zo van je werk. Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
En geef je de ander graag een ultiem gevoel en heeft de beauty branche je altijd al getrokken.

Of wellicht ben je al reeds enige tijd werkzaam in deze sector dan is dit bericht voor JOU bestemd.

Ik neem aan dat ook jij dagelijks (in je job) mannen en vrouwen voorbij ziet komen met haarproblemen en natuurlijk praat je over koetjes en kalfjes maar ook jij weet dat ze eigenlijk over iets anders willen praten wat ze eigenlijk liever niet willen doen.

Je ziet dat mensen om je heen hun haar op allerlei manieren willen camoufleren maar vaak niet weten hoe. De een gebruikt haarfibers en is daar dagelijks druk mee en de ander vlucht naar Turkije voor een haartransplantatie en zoekt daar naar de oplossing of de ander wil een oplossing voor zijn haarwerk die hij al 30 jaar draagt

Maar…

Uit ervaring kan ik zeggen dat dit tijdelijke of deeloplossingen zijn waarbij men nog steeds dagelijks heel druk is om met een goed haargevoel rond te lopen.

En het lijkt erop dat deze doelgroep alleen maar groter wordt. Steeds meer jongeren worden vroeger kaal en 40 plussers lijken te ontdekken dat er volop mogelijkheden zijn op dit gebied.

De lange termijn oplossing is Hair Tattoo. Deze veilige, innovatieve en super makkelijke oplossing voor haarproblemen. IN de USA en UK wordt met deze ambacht ZEER EFFECTIEF reeds duizenden mensen geholpen. 

We hebben dus als nieuwe HAIR TATTOO specialist in de BENELUX en daarbuiten een enorme klus te klaren. Een klus waarbij we de komende decennia nog talloze mannen maar zeker ook vrouwen onze hulp kunnen aanbieden.

En wat voor een klus? Een hele dankbare klus!

Door het werk als HAIR TATTOO artiest geven we mannen hun dichtheid en hun gewenste haarlijn weer terug. Dit in combinatie met een shaven look die zijn weerga niet kent en waarbij ze zich representatiever en gemiddeld tien jaar jonger door voelen

Maar vooral ook bij vrouwen. Bij heel veel vrouwen is HAIR TATTOO zelfs een totaal onbekend terrein.
Haar Pigmentatie MOET ook bij hen onder de aandacht komen waarbij we hen in zeer grote getalen kunnen helpen.

Dit kan ik niet alleen. Mijn missie is dan ook om wereldwijd nieuwe HAIR TATTOO artiesten op te leiden waarbij er nog meer klanten hun zelfvertrouwen terug te geven waar ze zo enorm recht op hebben.

Kortom:
Laat je opleiden door onze HAIR TATTOO Academy. Een training op maat voor iedereen die het bovengenoemde snapt en op deze wijze een grote bijdrage aan het geluk van de ander wil leveren.

HOE GAAF IS DAT

In drie of vier dagen leer je het vak een ervaren trainer die je alle kneepjes heel graag wilt leren. Je leert een ambacht waarbij je daarnaast ook een jaar lang online via de ACADEMY met tips geholpen wordt en waarbij je toekomstige klanten op hun wenken kunt bedienen.

Meer weten?

Bekijk dan op uw gemak de website van onze Hair Tattoo Academy
https://www.hairtattoo-institute.nl/hair-tattoo-academy/ en download gratis eens onze HAIR TATTOO brochure

Of bel/whatsapp mij vrijblijvend  via 0031(0)616404640
Ik kijk uit naar je reactie

Vriendelijke groet,
Patrick Elsenberg