Geen enkele! Wanneer je bij een expert bent,  loop je geen enkel risico! Het resultaat wordt in tegenstelling tot veel haartransplantatie- gevallen die ik wekelijks zie, excellent!

Als je een losse post van Hair Tattoo op facebook, LinkedIn of Instagram ziet, kan ik me in eerste instantie voorstellen dat je misschien doorklikt. Zal wel weer zo’n reclame zijn van een of ander commerciële instelling die even snel geld  wilt verdienen. En er is al zo’n aanbod van advertenties op internet. Maar schijn bedriegt, de bewustwording wordt groter en de interesse in Hair Tattoo is sterk groeiende!

Zeker als je gaat googelen dan vind je heel veel over Hair Tattoo. Ook heel veel waardeloos materiaal want ik durf te zeggen dat er wereldwijd heel veel rommel op de markt is.

Persoonlijk kan ik daar heel boos over worden. Ik vind dat vreselijk. Hoe kun je nou een ander een vreselijk product aanbieden? Hoe kunnen aanbieders van producten de ander bedotten? Onacceptabel wat mij betreft.

Toch gebeurt dat op grote schaal. Zowel binnen de Hair Tattoo- wereld maar wereldwijd op het gebied van haartransplantatie is dat nog schrijnender. Iedere week komen er bij mij klanten over de vloer die ooit een haartransplantatie hebben ondergaan dat met veel ellende gepaard ging. Vooropgesteld, er zijn een aantal goede klinieken maar de afgelopen jaren heb ik maar heel weinig personen gesproken waarbij haartransplantatie goed gelukt is.