“Wat kost een Hair Tattoo behandeling?”, de meest gestelde vraag die aan ons wordt gesteld. Bij Hair Tattoo Institute is dat voor een volledige behandeling 1999,- inclusief BTW.

Er zijn verschillende factoren die meespelen bij het bepalen van de prijs. Heel belangrijk is dat er gekeken wordt naar je persoonlijke situatie m.a.w. hoe ziet de conditie van je hoofdhuid eruit, hoeveel rest- haar is er nog aanwezig, wat is de dikte en de dichtheid van je haar maar vooral ook hoe groot is feitelijk het te behandelen gebied etc. Ook een uitvoerige intake is van belang! En hoe maak je een keuze tussen al die specialisten? In deze mailing helpen we je een eind op weg.

De kosten voor een Hair Tattoo behandeling (Micro Haar Pigmentatie ) behandeling variëren van specialist tot specialist. Gemiddeld bedraagt  een behandelprijs bij een aanbieder €1999,- tot €2799,- inclusief BTW.
Deze prijzen gelden vanzelfsprekend voor een behandeling bij het hoofdhuidgedeelte. Onder dit gedeelte valt de haarlijn, middengedeelte hoofd, hoge en lage kruin en de zijprofielen.

Een reële prijs en goede nazorg is ook belangrijk!

Wanneer jij je aan het oriënteren bent, is de kans groot dat je verschillende tarieven tegenkomt bij verschillende behandelaars. Bij sommige aanbieders betaal je (te) hoge prijzen vanwege een duur pand, een secretarieel medewerker en gerelateerde overheadkosten. Zoek daarom een specialist met veel oog voor de klant en reële prijzen! Het is aan te bevelen de prijs/kwaliteit verhouding niet uit het oog te verliezen. Door de prijzen te vergelijken met het resultaat kun je vaak een goede keus maken. Zeker ook als je het onlangs geposte materiaal op Facebook, Instagram en vooral de recensies goed in de gaten weet te houden.

In de praktijk zul je meemaken dat je bij sommige aanbieders voor dezelfde kwaliteit te hoge tarieven betaalt (€2499,-tot €2799,-) waarbij er tevens ook beknibbeld wordt op een adequate behandeling en een goede nazorg!

Kies daarom dus voor een aanbieder die kwaliteit levert, persoonlijk en open is in de communicatie, gemiddelde reële tarieven hanteert en die een goede nazorgservice hanteert.

Behandeltijd

Hair Tattoo Istitute gaat uit van standaard 4 basisbehandelingen.

Een behandeling ziet er als volgt uit:

  1. De eerste twee behandelingen zijn uitvoerige behandelingen waarbij de eerste deklagen worden aangebracht. In de tweede sessie wordt de dichtheid van de pigmenten opgevoerd zodat er een stevige basis ligt. De behandelduur per sessie is gemiddeld vier uur.
  2. De laatste 2 behandelingen zijn kortere detailbehandelingen en vinden plaats om de twee weken. Meerdere lagen van inktpigmenten worden over elkaar gezet wat zorgt voor een natuurlijk resultaat. Met name het creëren van natuurlijke haarlijnen is onze specialiteit.

Een klant kan middels onze werkwijze/behandelmethode binnen 5 weken helemaal klaar zijn.

Let bij de behandelingen ook nog op het volgende:

  • het werken in vier sessies ten gunste van de kwaliteit
  • het begrip van de behandelaar op je persoonlijke situatie
  • zeer natuurlijke resultaten, ook voor de langere termijn
  • aansluitende kleurpigmenten op bestaande haar
  • geen verkleuring
  • het resultaat zoals de behandelaar heeft afgesproken
  • de gerichtheid van de behandelaar op adequate na-service

Wil je graag een persoonlijk advies?

Ben je ook benieuwd of een Hair Tattoo behandeling het meest geschikte antwoord is op jouw wensen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis persoonlijk advies of het inplannen van een intakegesprek. Dit kan via info@hairtattoobypatrick.nl

Tijdens zo’n advies kunnen we voor jou ook een haarlijn zetten of geven we je een Hair Tattoo 4 a day. (een nep haar pigmentatie wat direct afneembaar is).

Wil je graag advies op afstand? Dat kan door middel van een whatsapp foto op afstand consult. Gelieve contact op te nemen via whatsapp of videobellen middels 06 16404640.

Door middel van toegestuurde foto’s krijg je advies en prijsbepaling op maat. Na beoordeling nemen we graag even contact met je op om dit vrijblijvend te bespreken.

Vriendelijke groet,
Patrick