Ik kan haartransplantatie doen maar Hair Tattoo is veel makkelijker, toch…
Klopt hoor. De klanten die bij mij over de vloer komen zijn niet op hun achterhoofd gevallen en zijn vaak goed geïnformeerd. Dat moet ook want Hair Tattoo heeft een behoorlijke impact. Het zijn veelal mensen die zich goed inlezen,  websites bekijken, blogs lezen en actuele posts op Facebook en Instagram bijhouden waarbij ze op de hoogte gehouden worden hoe Hair Tattoo (haar pigmentatie) werkt.

Maar het zijn ook mensen die het niet fijn vinden om kaal te zijn, een hekel hebben aan kale plekken, het vaak heel lelijk vinden dat de kruin zo aan het uitdunnen is en er graag representatief uit willen zien. Toch is het een feit dat ongeveer 80 procent van alle mannen en ongeveer 50 procent van alle vrouwen hiermee te maken krijgt. Ook anno 2020 zijn er wereldwijd nog geen wetenschappelijke doorbraken te verwachten  en zit alles op dit moment nog in de onderzoeksfase. De verwachting is dat er voor 2023
geen werkende haarbehandeling opgeleverd zal worden.

Haartransplantatie

Zo had ik onlangs een klant die in maart 2018 haartransplantatie had laten doen. Eenmaal zittend bij mij op de rode bank vertelde hij dat de dichtheid hem na een jaar ENORM tegenviel. Vanuit de haartransplantatie kliniek had men aangegeven dat ie meer grafts moest laten bijzetten en dus moest bijbetalen en dan maar moest afwachten hoe zijn haardichtheid uiteindelijk zou worden. Klant kwam met de vraag hoe nu verder?

De haardichtheid na een haartransplantatie bij deze klant was inderdaad slecht te noemen en ik adviseerde hem geen extra investeringen meer te doen. Sterker nog de combi haartransplantatie (ook met lage haardichtheid) met Hair Tattoo is ideaal te noemen waarbij er hele mooie resultaten te verwachten zijn. De voordelen zijn ook nog eens dat je naast een gegarandeerd mooi en natuurlijk resultaat, geen onnodige aanvullende grote investeringen hoeft te doen en dat de behandeling qua uitvoering vergeleken met haartransplantatie heel klantvriendelijk is (niet chirurgisch).

Levelen

Dat klanten over het algemeen goed op de hoogte zijn, blijkt dat ze vooraf weten dat een behandeling uit drie of vier sessies bestaat. Haarlijnen er altijd heel natuurlijk uit moeten zien. We altijd van lichte inktpigmenten per sessie opklimmen naar meer donkere pigmenten, dat de eerste sessie vaak een lichte sessie is die snel vervaagd (wat ook zo hoort), er binnen de tweede sessie meer haardichtheid gecreëerd wordt en dat de laatste twee sessies vaak detailsessies zijn om de hair tattoo te perfectioneren.

Witte vaseline en crème

Het is wel belangrijk om na een sessie je hoofdhuid de eerste vier dagen goed te behandelen met puur witte vaseline (bij voorkeur drie keer per dag). Dit krijg je van mij altijd mee naar huis. De huid moet na een sessie herstellen en door het te onderhouden blijft de huid lekker soepel.  Ook wanneer je een behandeling geboekt hebt en je hebt vooraf een droge huid dan is het verstandig om je hoofdhuid met een goede crème te onderhouden. De huid wordt elastischer en de inktpigmenten blijven daardoor beter beklijven tijdens de behandelingen. Let op: 5 dagen voor de Hair Tattoo behandeling GEEN crème gebruiken. De huid is daardoor verzadigd en dat bemoeilijkt het pigmenteren. Gelukkig volgen klanten deze adviezen doorgaans goed op en alsmede daardoor krijg je het mooiste resultaat!

En hoe kan ik nog meer informatie ontvangen?

Mocht je meer willen weten over Hair Tattoo, de behandelingen of de vele mogelijkheden van deze schitterende methode. Check de blogs op mijn website: www.hairtattoo-institute.nl, bel/whatsapp me vrijblijvend of neem gratis een intakegesprek.
Tijdens zo’n intake, teken ik graag een haarlijn op je hoofd of ontwerp met make- up graag een Hair Tattoo 4 a day waarbij je kunt inschatten hoe een pigmentatie bij jou eruit komt te zien.

Zie je graag verschijnen in mijn studio in Arnhem!

Groet, Patrick
(06) 16404640