Het ondergaan van een Hair Tattoo of Micro Haar Pigmentatie behandeling (MHP) is voor veel mannen (en vrouwen) een grote stap en beslissing. Begrijpelijk, het resultaat is aanwezig in het aangezicht en dit brengt voor veel mensen een zekere spanning met zich mee.  Verder merk ik dat er nog een vrij groot taboe ligt op het ondergaan van de behandeling, op internet wordt er soms onderling erg lacherig over gedaan. Jezelf accepteren zoals het is komt dan ineens regelmatig als opmerking om de hoek kijken.

Maar waarom? Veel mannen zijn onzeker over hun (beginnende) kaalheid. Soms zijn deze mannen niet onzeker maar storen zij zich gewoon aan de kaalheid. Zeker (beginnende) kaalheid op jonge leeftijd kan als zeer storend ervaren worden. Bekijk hier de video’s van de ervaringen van onze bezoekers.

Vaak krijgen wij de vraag gesteld hoe het behandeltraject in gang kan worden gezet.

Dit kan eigenlijk op 2 manieren.

Micro haar pigmentatie intake

Het is mogelijk telefonisch een afspraak in te plannen voor een intakegesprek en eventueel een kosteloos proefstukje/ patch te laten plaatsen (tel: 06 16404640). De behandelend specialist legt je tijdens dit halfuur durende  gesprek de gehele behandeling uit, ook worden er foto’s bekeken van resultaten (portfolio- overzicht) , wordt er een prijs voor de behandeling bepaald en indien gewenst een kosteloos proefstukje uitgevoerd. Door middel van dit proefstukje krijg je direct een goed beeld van hoe natuurlijk de inktpigmenten middels Hair Tattoo op de hoofdhuid worden aangebracht. Een dergelijke patch zal niet opvallen doordat deze in de haargrens wordt aangebracht.

Mocht het lastig zijn om voor een intakegesprek langs te komen dan is het ook mogelijk om foto’s van het hoofd (vanuit verschillende posities) door te sturen naar ons email adres (info@hairtattoobypatrick). De behandelaar ofwel de specialist beoordeelt de foto’s en kan zo binnen 24 uur een prijsindicatie geven. De definitieve prijs wordt altijd in de studio bepaald, foto’s kunnen namelijk een ander beeld geven om een juiste inschatting van de behandeling te kunnen maken. De behandelingen kunnen per mail via de website of app ingepland worden. Voor een persoonlijk gesprek zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 22.00 uur.  Hou rekening met een wachttijd van 2 a 3 weken, soms kan een behandeling sneller gestart worden.

Is Hair Tattoo (MHP) PIJNLIJK ?

De MHP behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. MHP is een medisch ambacht waarbij de naald met uiterste precisie in de huid aangebracht wordt. Hiermee wordt een uiterst subtiel stoppeltje gecreëerd dat fijner is dan dat bereikt kan worden met conventionele tatoeëer technieken. Daarom is het aanbrengen van MHP veel minder pijnlijk dan het zetten van tatoeages. Bij MHP wordt je hoofdhuid na een behandeling van een paar uur hooguit wat gevoelig en kan er wat roodheid ontstaan, maar dit trekt snel weg wat uiteindelijk leidt tot een heel natuurlijk resultaat!
Wanneer je het toch spannend vindt adviseren wij je via de huisarts verdovende Emla crème aan te vragen. Het is verstandig dit 1,5 uur te laten inwerken voor een optimale werking.

Mocht je voor een geschoren MHP look gaan dan is het prettig dat het haar zo kort mogelijk gedragen wordt tijdens de behandeling (liever niet langer dan 1mm). De behandelaar kan het gebied dan het beste pigmenteren met optimaal natuurlijk resultaat.

Wat als ik nog steeds haren verlies?

Meestal verlies je je haren geleidelijk, gaanderweg de jaren.
Wanneer je haarverlies hebt, wordt er een overlap gecreëerd tussen het pigmenteer- gebied en het gedeelte tussen de bestaande haren. Wanneer je haar terugwijkt, zal door de overlap het verlies van haren niet opvallen. Mocht het haarverlies om wat voor een reden dan ook heel snel gaan, kun je ad hoc een afspraak waarbij we je van deskundig advies voorzien en een op maat gemaakte touch- up behandeling kunnen geven.

De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied, de behandelaar kan dit het beste beoordelen tijdens een intakegesprek of na het zien van de foto’s.

Hair Tattoo ofwel Micro Hair pigmentatie portfolio

Het unieke bij Hair Tatoo by Patrick is dat we de enige in Nederland en Belgie zijn waar er specialisten rondlopen die de behandelingen zelf ook ondergaan hebben en daardoor u van alle informatie kunnen voorzien. Mocht u meer willen weten over onze resultaten bekijk onze  online portfolio.

Meer uitgebreide informatie over onze micro haar pigmentatie behandeling is te lezen op onze website. Klik hier om verder te gaan naar de website van Hair Tattoo by Patrick. Vanzelfsprekend mag er ook altijd contact opgenomen worden met ons.