wil je ook hair tattoo artiest worden?

Vraag de gratis brochure aan voor de eerste én enige opleiding in Nederland waar je volgens internationale normen en standaarden wordt opeleid. 

 

Ben je Kapper, barber, PMU- artiest of heb je een schoonheidssalon? Vraag dan middels de brochure meer informatie aan over de Hair Tattoo Academy. Deze opleiding is op dit moment de eerste en enige opleiding in zijn soort binnen Nederland. Het is daarnaast ook de enige opleiding in Nederland waar je volgens de internationale normen en standaarden opgeleid wordt tot pigmentatie artiest (SMP- artiest).

 

In de brochure ontdek je:
– Wat haartattoo exact is
– Wat de kosten zijn voor een opleiding
– Voor en na resultaten van zowel mannen als vrouwen met haartattoo
– Wanneer je kunt starten met een opleiding

Patrick beveel ik zelfs aan mijn vrienden aan! Hij gaat voor kwaliteit, een vakman. Patrick weet waar hij over praat en staat achter zijn product. Zelf getwijfeld of ik voor MHP zou gaan maar na een fijne intake en specialisme van Patrick ben ik superblij met het eindresultaat.
– Maarten Cozijnsen

Vul hieronder je e-mailadres in om de online brochure te ontvangen. Je krijgt dan meteen een link naar mijn blog met artikelen over MHP, zodat jij goed kunt inschatten of MHP iets voor jou is