Hair Tattoo Academy

Ook Hair Tattoo Artiest worden?

Ben je Kapper, barber, PMU- artiest of heb je een schoonheidssalon?

Meld je dan aan bij Hair Tattoo Academy. Deze opleiding is op dit moment de eerste en enige opleiding in zijn soort binnen Nederland.

Het is daarnaast ook de enige opleiding in Nederland waar je volgens de internationale normen en standaarden opgeleid wordt tot pigmentatie artiest (SMP- artiest).

 

 

 

 

 

 

 

Dagelijks komen er veel klanten binnen omdat ze haarproblemen hebben. Omdat de vraag veel groter is dan dat ik aan kan, ben ik begonnen met het opleiden van Hair Tattoo artiesten. Het is een vierdaagse training waarbij de laatste twee dagen ‘ live models’  gepigmenteerd worden.

Zelf heb ik ruime ervaring in het trainen en begleiden van Hair Tattoo artiesten. Ik heb inmiddels al 60 trainingen gegeven zowel in Nederland, België, Duitsland en het VK. Het eindresultaat is dat je in no time opgeleid wordt tot zelfstandig Hair Tattoo artiest. In deze video kun je zien hoe een Hair Tattoo training er in de praktijk uitziet.

Ben je eigenaar van een praktijk en merk je dat je weinig uitdaging ziet in je dagelijkse bezigheden? Zie je dat je personeel hard werkt maar dat er weinig extra inkomsten binnenkomt ondanks extra inzet?

Of ben je net als ik vroeger in loondienst en neemt de werkdruk toe en word je net als ik ondergewaardeerd als personeelslid terwijl je prestaties goed te noemen zijn?

Weet dan dat er als zelfstandig Hair Tattoo artiest oneindig nieuwe mogelijkheden zijn. En dit terwijl we nog maar aan de vooravond staan van een énorme markt waarbij er nu al heel veel vraag is naar een perfecte haaroplossing terwijl er nog maar heel weinig Hair Tattoo artiesten zijn.

Ik startte mijn bedrijf in 2015 en binnen no time stroomden de klanten binnen. Ik genoot van de levensveranderende resultaten waarmee mijn klanten de deur uitliepen en ik kon mijn baan als docent basisonderwijs opzeggen en al snel rondkomen van mijn eigen bedrijf als Hair Tattoo artiest.

Je kunt zowel kale(nde) mannen als vrouwen die last hebben van kale plekken heel goed helpen.

Stap uit je comfortzone en start met een nieuwe uitdaging.

Met onze training en begeleiding ook naderhand is succes gegarandeerd

Hair Tattoo Institute heeft de volgende trainingsopties:

Train met experts

Hair Tattoo Training wordt binnen Hair Tattoo Academy gedaan door een internationaal gecertificeerde expert trainer. De aangeleerde technieken zijn gebaseerd op de algemeen geldende internationale technieken en werkmethodes van wereldwijde Scalp top- trainers.

De docenten volgen jaarlijks trainingen om hun vaardigheden op pijl te houden.

Geen ervaring nodig

Heb je nog geen ervaring in de pigmentatie wereld? Geen enkel probleem. De trainingen zijn op maat en gebaseerd op de ervaringen van de cursist.

We hebben alle geduld voor je om je het vak grondig te leren waarbij we naast theoretische kennis je alle vaardigheden (skills) aanleren om uitstekende resultaten bij toekomstige klanten te kunnen garanderen.

Doorgaans is het dus inhoudelijk een praktische training waarbij je met veel vertrouwen in je eigen kunnen zult eindigen.

Na afloop zullen we alle afgestudeerden met blijvend support en advies blijven voorzien zodat we je succes kunnen blijven garanderen. Het gaat er immers om dat ook jouw toekomstige klanten met 100 procent tevredenheid naar huis gaan.

Jaren van ervaring

Ondanks dat Hair Tattoo een nieuwe revolutionaire techniek is, vinden we het super belangrijk dat intensieve kennis en ervaring leidraad moet zijn. Internationaal zijn er meerdere bedrijven die deze training aanbieden en je daarna meteen loslaten in het werkveld. Dat is nooit de werkwijze van onze Academy.

Door Patrick’s jarenlange ervaring in het lesgeven als gecertificeerde leerkracht/trainer krijg je als gecertificeerde Hair Tattoo artiest o.a. antwoord op dunner wordend haar bij mannen, alopecia, vrouwelijk haarverlies, hoofdlitteken behandeling, mannen met haartransplantatie en baardtattoo. Het E-learningmateriaal wordt ge-update op basis van deelnemerevaluaties.

Reviews

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?