Gratis Proefpigmentatie

of 'MHP for a day'

Laat een proefpigmentatie doen!

Iedere persoon is anders en dat geldt ook bij kaalheid. Voorafgaand aan een behandeling krijg je daarom een uitgebreide, vrijblijvende screening om na te gaan of MHP ook voor jou geschikt is. Wil je weten hoe MHP er bij jou uit komt te zien? Goed nieuws, dat kan! Met een patch, een proefpigmentatie, tussen je bestaande haren. De patch valt niet op en geeft je toch een indicatie van het resultaat van MHP bij jou. Daarnaast voel je wat het is om gepigmenteerd te worden. Een patch is gratis en kan plaatsvinden in de studio van Hair Tattoo Institute.

Of kies voor ‘MHP for a Day’

Een andere manier om het effect van MHP te ervaren is ‘MHP for a Day’: in dat geval wordt er een sterk geconcentreerd mineraal kleurpigmentpoeder op je hoofd aangebracht, dat de pigmentatie nabootst. Zo zie je direct wat MHP voor jou kan doen. ‘MHP for a Day’ kost 10 euro en kan ik aanbrengen in onze studio.

“Op mijn 25e begon ik erg kaal te worden en verloor mijn haren. Na jaren onzeker te zijn overwoog ik haar implantatie te doen. Echter  na veel rondpluizen, kwam ik erachter dat dit voordelen en nadelen heeft. Dus heb ik me verder verdiept in Hair Tattoo. Zodoende ben ik bij  het Hair Tattoo Institute terecht gekomen. Hij gaf mij goed advies en hebben mogelijkheden besproken.

Patrick heeft mijn leven veranderd, voel mij niet meer onzeker en ben ik gelukkig met mijn looks. Ik ben Patrick erg dankbaar. Qua service en begeleiding is hij een topper!”

Aschley Vos

Praktische details

Hair Tattoo Institute
Staringplein 8
6821 DS Arnhem

(vrij parkeren)

Een adviesgesprek of behandeling vindt bij voorkeur plaats tussen 9 en 17 uur, maar is eventueel ook mogelijk op zaterdag of in de avonduren.

MHP bestaat doorgaans uit twee behandelsessies van 7 uur (inclusief pauzes), maar het is ook mogelijk om de behandeling op te delen in vier sessies van 3,5 uur. De behandelingen zijn maatwerk en altijd in samenspraak met jou. We letten daarbij onder andere op de conditie van je huid, je huidskleur, passende inktpigmenten en het effect daarvan op jouw algehele uitstraling.

Let op: cliënten jonger dan 17 jaar moeten schriftelijke toestemming van ouder of voogd hebben voordat we hen behandelen.