Download de brochure hier:

  • Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring

Meer weten?

Micro Hair Pigmentation (Hair Tattoo of Scalp Tattoo) is vrij nieuw in Nederland. Wil je meer weten, download dan de gratis online brochure hieronder. Hierin lees je wat haar tattoo precies is, hoe de behandelsessies in zijn werk gaan, hoe je jouw nieuwe look het beste kunt verzorgen en zie je voor en na resultaten van mijn klanten.

Voor

.

NA

.

“Na een mislukte haartransplantatie heb ik eindelijk het gevoel dat ik mijn haar terug heb. Het ziet er heel natuurlijk uit.

Fuat

Voor

.

NA

.

“Met deze nieuwe look straal ik kennelijk zelfvertrouwen uit. Ik merk dat ik serieus genomen word. Heel belangrijk bij mijn werk in de beveiliging.”

Roy de Lor

Voor

.

NA

.

“Voorheen heb ik een haartransplantatie ondergaan. Helaas is deze nog maar gedeeltelijk gelukt. Eenmaal in contact met  Hair Tattoo Instituut heb ik een perfect resultaat en loop ik weer tevreden rond en iedereen denkt dat ik weer haar terug heb.”

Dave Huijbers

Download de brochure hier:

Vul hieronder je e-mailadres in om de online brochure te ontvangen. Je krijgt dan meteen een link naar mijn blog met artikelen over MHP, zodat jij goed kunt inschatten of MHP iets voor jou is

  • Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring