Over mij

Wist je trouwens dat ik een besloten Facebook groep heb waar ik elke week vragen beantwoord over haar tattoo en voor- en na resultaten laat zien van mijn klanten? Hier is iedereen welkom met een interesse in haar tattoo. Mocht je nog geen lid zijn, je bent van harte welkom. Klik op onderstaande knop om lid te worden.

.
.
.

Over Patrick

Bezig zijn met mijn uiterlijk is iets wat bij mij hoort. Aan de ene kant haalde ik er veel inspiratie uit om er goed uit te zien maar aan de andere kant was ik altijd onzeker als er iets aan mijn uiterlijk mankeerde.

Vooral als het ging met betrekking tot mijn haar. Vanaf mijn eenentwintigste werd mijn haar dunner en al vroeg kreeg ik inhammen. Eigenlijk vond ik dat al niet zo bij mijn leeftijd passen. Naarmate de jaren verstreken werd het kaal- worden alleen maar erger. Mijn leven kwam echt in een dalletje, werd er somber van en ik schaamde me soms gewoon voor mijn uiterlijk.

Zeker als je merkt dat je minder aandacht krijgt van vrouwen of dat collega’s opmerkingen over je haar maken. Tevens ging mijn zelfvertrouwen omlaag, had veel minder contact met vrienden, kwam minder buiten en iedere keer als ik in de spiegel keek, zag ik alleen nog maar mijn kale plekken en het dunner wordend haar.

Maar mijn houding en eigenwaarde veranderde toen ik ontdekte dat er nieuwe technieken op de markt waren. Door pigmentatie kreeg ik hernieuwd mijn zelfvertrouwen terug. Het is weer alsof ik weer haar terugkreeg  en in de douche greep ik zelfs naar de shampoo. Ook mijn omgeving reageerde goed. Laat jij je haar weer terug groeien. Wauw!

Ik snap mannen (en ook vrouwen) die kaal zijn of dunner wordend haar hebben. Ik snap hun uiterlijke problemen die effect hebben op hun eigenwaarde en/of zelfvertrouwen. Ik wil hen graag een hernieuwde boost geven zoals ik die zelf ook heb gekregen. Weer terug naar jezelf, je oude look weer terug en beseffen dat je met je nieuwe look er weer mag zijn! De ander het goede gevoel middels pigmentatie weer teruggeven vind ik het mooiste wat er is!

De MHP- behandelingen zijn vooral gericht op mannen tussen de 20 en 75 jaar die moeite hebben om kaler te worden, dunner wordend haar krijgen of mannen met getransplanteerd haar. Tevens zijn dit personen die een verzorgd uiterlijk belangrijk vinden maar zich toch onzeker daarover voelen en vaak een zoektocht achter de rug hebben. Het creëren van een illusie van haar middels MHP is voor mij een ultieme passie. Een bijkomend effect is dat de klant middels MHP een boost aan zelfvertrouwen krijgt en dat geeft mij een enorme voldoening om deze behandelingen uit te voeren.

Als specialist ben ik momenteel de enige in Nederland die specialist, ervaringsdeskundige en trainer is. Zo ben ik nu de enige gecertificeerde internationaal Haar Pigmentatie trainer in Nederland.

Daarom begrijp ik precies hoe jij je voelt en kan ik jou goed adviseren. Klanten zien bij mij direct hoe MHP eruit kan zien en ik kan eerlijk vertellen over hoe ik de behandelingen heb ervaren en hoe MHP mijn leven heeft veranderd. 

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij ‘Hair Tattoo by Hugues’ in Brussel, die internationaal een van de besten in het vak is. Ik heb jarenlange ervaring in het adviseren van klanten, waaronder een paar BN’ers die voor volle zalen optreden. Maar het allerbelangrijkste: ik ben pas tevreden als jij dat bent en sta garant voor een optimaal representatief resultaat.