Resultaten

Voor

.

NA

.

“Na een mislukte haartransplantatie heb ik eindelijk het gevoel dat ik mijn haar terug heb. Het ziet er heel natuurlijk uit.

Fuat

Voor

.

NA

.

“Met deze nieuwe look straal ik kennelijk zelfvertrouwen uit. Ik merk dat ik serieus genomen word. Heel belangrijk bij mijn werk in de beveiliging.”

Roy de Lor

Voor

.

NA

.

“Voorheen heb ik een haartransplantatie ondergaan. Helaas is deze nog maar gedeeltelijk gelukt. Eenmaal in contact met  Hair Tattoo Instituut heb ik een perfect resultaat en loop ik weer tevreden rond en iedereen denkt dat ik weer haar terug heb.”

Dave Huijbers

Voor

.

NA

.

“Patrick snapte precies hoe ik me voelde en nam uitgebreid de tijd voor me. Jarenlang heb ik petjes gedragen om mijn hoofd te verbergen en vermeed ik activiteiten als zwemmen. Haargroeimiddelen hielpen niet en net als Patrick had ik te weinig donorgebied om een haartransplantatie te laten doen. Een haarwerk leek me ook niks. Nu met MHP kan ik weer doen wat ik wil en hoef ik niet meer over mijn kaalheid na te denken. Wat een bevrijding. Ik ben zó blij dat ik die stap heb gezet.”

Patrick Moerman

Online brochureHair Tattoo

Micro Hair Pigmentation (Hair Tattoo of Scalp Tattoo) is vrij nieuw in Nederland. Wil je meer weten, download dan de gratis online brochure hieronder. Hierin lees je wat haar tattoo precies is, hoe de behandelsessies in zijn werk gaan, hoe je jouw nieuwe look het beste kunt verzorgen en zie je voor en na resultaten van mijn klanten.