Gratis online masterclass

Als enige gecertificeerde trainer in Nederland deel ik hoe jij jouw omzet boost met minimaal 9.000 netto winst per maand door de unieke Hair Tattoo behandeling toe te voegen aan je bedrijf

praktische details

Wat ontdek je tijdens de webinar
✅De unieke en VEILIGE Hair Tattoo AANPAK waarmee je heel veel mannen en vrouwen super veel zelfvertrouwen teruggeeft
✅Een GOUDEN en uitdagende toekomst voor als je als barber, kapper, PMU’er, tatoeëerder of iemand die aan een nieuwe uitdaging toe is
De omzet per maand bij drie dagen werken is 15000,- , kosten zijn 2000,- en winst na aftrek belasting 9000,-
✅De unieke wijze waarop ook vrouwen voor de lange termijn nieuw VOLUME in hun haar kunnen terugkrijgen
✅Het webinar duurt 1 uur en er is ruimte om vragen te stellen​​​

Review van een Hair Tattoo (MHP) studente

Nadat ik eerst een webbinar heb gevolgd en Patrick daar voor het eerst ‘ontmoette’ en hoorde praten over zijn vak en passie was ik om. Ik besloot om de Hair Tattoo Training te volgen. Het waren 4 intense leerzame dagen, waarbij ik op dag 2 al op een model mocht werken. (Mega spannend)

Patrick is heel geduldig en heel vakkundig in zijn vak. En leert je echt de fijne kneepjes.
Hij heeft een warm hart en een fijne aura om hem heen hangen, waardoor ik mij enorm op mijn gemak voelde.

Alle vragen die ik stelde zijn beantwoord en ik voel mij door de opleiding, zeker goed genoeg om dit mooie vak alleen te mogen doen.

Lieve Patrick, dankjewel voor alles, de gezelligheid, jouw vakkundigheid, je bent een fijn mens. 

Rebecca Samuels

Friends Skin-Therapy

Presentatie door
Patrick Elsenberg

Hij zit vanaf 2013 in het vak nadat hij 20 jaar in het basisonderwijs heeft gewerkt. Precies deze periode heeft hij ook enorm haarverlies geleden en om die reden heeft hij Hair Tattoo Institute opgericht en geeft hij anderen hun zelfvertrouwen en energie weer terug die hij zelf zo gemist heeft.

Opgeleid door internationaal de beste klinieken waaronder Brandwoord kliniek en Scalp Culture verzorgt hij heel succesvol Hair Tattoo behandelingen.

Uniek in Nederland is dat hij als enige gecertificeerde trainer groepstrainingen en individuele VIP trainingen verzorgt. 

Wereldwijd is zijn status inmiddels zo hoog dat hij de  expert is in Hair Tattoo VOLUME behandelingen  waarbij hij met name heel veel vrouwen met haarverlies helpt evenals mislukte haartransplantaties of mensen (en kinderen) die aan allerlei vormen van alopecia lijden.

Ondanks deze grote reputatie en omdat de vraag naar deze behandelingen zo groot is, is hij een super enthousiast en behulpzaam persoon en helpt hij ondernemers met diepe passie deze ontzettende boeiende ambacht succesvol te leren.

Op deze wijze gaat het niveau binnen Nederland en Belgie omhoog en door de sterk toenemende vraag naar deze behandelingen worden heel veel vrouwen en mannen  succesvol geholpen

​​​​​​​